dilluns, 1 de novembre del 2010

Estrenem bloc!

Benvinguts!!

Avui 1 de novembre del 2010, quan en Guinot celebra el seu primer sant i un dia abans d'agafar una cadena d'avions que l'acabaran portant cap a Bolívia, iniciem aquest bloc.

Visca!!

Estem molt contents de trobar una eina senzilla que ens ajudi a compartir un xic més de prop les peripècies que tots plegats anirem vivint durant aquests dos anys.

Il·lusionats per iniciar l'aventura, us convidem a visitar i fer créixer el bloc sempre que en tingueu ganes! Nosaltres ho anirem fent en la mesura que anem trobant l'oportunitat de fer-ho.

Som-hi!!

1 comentari:

  1. EO!!!
    Que bé tenir notícies vostres ben calentetes!
    Quines coses que té la tecnología... de fet, no sé si estic escrivint al lloc adequat per parlar amb vosaltres. Ja m'assessoraré, per què és la primera vegada que escric en un blog, i la segona que m'hi fico, després del donant dades dels nostres cutxinets.

    Em sap greu que no ens haguem vist abans de que marxéssiu, però en qualsevol cas serà un plaer seguir el vostre día a día.
    Doncs res, espero que no trigueu a seguir escrivint tot allò que feu, viviu, sentiu, penseu, que segur que serà molt, i molt xulo!!!

    Una forta abraçada a tots tres.

    david.

    ResponElimina