dilluns, 22 de novembre del 2010

IMATGES DE LA NOVA LLAR






















1: Acabeu d'arribar davant la nostra finca. Les quatre primeres portes començant per l'esquerra de la fotografia són habitacions de convidats. A continuació: la cuina, on hi fem molta vida i on segurament en Guinot començarà a anar de quatre grapes. L'última porta és la de la capella. Un petit quartet que queda darrera l'arbre, amaga la famosa dutxa + calefón.


2: Si creueu aquesta porta de fusta, entrareu al nostre preciós jardí bossànic (fins fa un parell de dies més que plantes era ple de bosses de plàstic, papers i ratolinets de bosc). És l'espai que amb un xic de temps ens agradrà acondicionar i cuidar perquè hi poguem passar llargues estones.
3: La porta de la nostra habitació és la número 10: la que queda a la dreta del fil on pengen els bolquers nets d'en Guinot (just davant de la finestra de la cuina). Actualment i com que ja hem començat a fer de jardiners, els matolls i les plantes que ens omplien l'habitació de borrissol ja no hi són.
4: Oh, benvinguts passeu, passeu!! Si trobeu un ganxo buit, podeu deixar els barrets, les chamarras o chompas al perxer. Ja sou dins de casa! El llit que veieu és on es perd en Guinot cada nit (sense perill de caigudes!). El fluorescent que penja del sostre l'hem de treure, com també un dels endolls de la paret perquè formen part d'un sistema antic d'il·luminació que ara ja no rutlla.
5: I a la fi, el bany! És extraordinari com brilla!! I seguirem rascant, perquè encara podem dedicar-li moltes estones... Per cert! L'Abraham ha instal·lat un mirall preciós que a més a més permet penjar-hi els respalls de dents!! Tota una ganga!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada