dimarts, 5 d’abril del 2011

Esperant els pares

Ja només queden sis dies per l’arribada d’en Josep M. i la Montserrat a Bolívia. Ens fa molta il·lusió l’arribada dels primers que ens visitareu. Segurament la propera entrada al bloc ja l’escriurem tots junts.

Nosaltres fa un temps que anem mirant alguna coseta per fer-vos més agradable l’estada. Cap el mes de novembre van inaugurar un hotel fantàstic a Corpa. La veritat és que no hi ha cap casa més vistosa en tot el poble. És una casa de dues plantes tota enrajolada i repintada que sembla que ha de tenir més comoditats que no pas qualsevol altra casa. La van inaugurar amb tota la pompositat possible. Van tallar el carrer amb un camió-discoteca, van citar a les autoritats originàries (els mallkus) i a tot el poble per convidar-los a molta dosi de carinyo (cervesa).

Tothom estava molt content, i no només pel que acabaven d’ingerir, sinó que també perquè l’amo de l’establiment és un home de Corpa de tota la vida, que malgrat haver quedat orfe de molt jovenet, ha fet fortuna.

A finals d’any vam anar a preguntar el preu d’una habitació i ens vam quedar tot parats, ja que malgrat ser nou i molt ben condicionat, resulta que la nit en una habitació simple són 15 b$ (un euro i mig!!!). Així que vam pensar que per aquest preu, tots els que vingueu segurament tindreu molta més comoditat a l’hotel!

Però era massa bonic per ser veritat, ja que hi hem anat passant, i des de principi d’any que és tancat. Resulta que el somni de l’amo era de tenir un hotel al seu poble natal, però el cert és que qui arriba a Corpa, no necessita l’hotel, perquè o bé té una casa, o bé alguns coneguts amb casa. Així doncs, l’amo ha anat a seguir fent fortuna a la Paz deixant el seu somni a Corpa. Quina pena!

Un altre preparatiu de cara a l’arribada dels pares, ha sigut comprar una bossa ben gran de coca per tal de prevenir el mal d’alçada. Deixarem triar si el voldreu en format matecito o bé en format bola de coca dins de la boca. Nosaltres ja hem fet la nostra aposta sobre la tria!

Us esperem emocionats i amb l’altiplà vestit amb les seves millors gales després de la temporada de pluges.

Fins ben aviat!

1 comentari:

  1. Jo us puc assegurar que estan nerviosos per aquelles alçades però amb mooooltes ganes de veure-us.
    Molts petons

    ResponElimina