dilluns, 6 de juny del 2011

Concurs d'opinió



Estimades i estimats curiosos que visiteu el bloc:

Aquesta entrada us convida a participar al primer concurs d’opinió que publiquem des de Bolívia. L’estrena ens servirà per demanar-vos el vostre vot i veu sobre el cotxe que vosaltres us compraríeu si fóssiu aquí amb nosaltres. El cas és que amb l’objectiu de no perdre la poca experiència que tenim al volant des que hem marxat de Barcelona hem comprat un autito que ens fa estar a tots, més contents que uns gínjols. Ens agradaria que endevineu de quin model es tracta. Us deixem amb 10 models enumerats del nº1 al 10, tres pistes.... i a votar! Podeu triar tres de les deu opcions. El dia set de juliol es tancaran les "urnes a distància" i a partir d'aleshores publicarem el resultat i la solució a l'enquesta. Visca!! Molta sort!

Les tres pistes:

1.- Hem sortit a buscar cotxes d’ocasió /segona mà, que puguin rodar durant el temps que esperem ser per aquestes terres.

2.- Després de dos mesos de recerca, fires, concessionaris... la ganga l’hem trobada a una fira i a peu de carrer, hem conegut els propietaris. Ells ens han transmès molta confiança. El cotxe... esperem que segueixi el mateix camí que ells.

3.- Si tot va bé, amb ell trotarem per la pampa de Machaca. Amb mallkus, pacients, familiars i tothom que gosi fer dit quan anem aixecant la pols dels camins. Potser algun dia i com a bons altiplànics, guardarem les ovelles dins el maleter.




2 comentaris:

  1. Bones!

    Joc crec que tenint en compte l'amic del Guinot, el tema ecològic i la calor, jo proposo una altra opció: http://3.bp.blogspot.com/_dKAuGyZ4zAE/SN6ahILCiUI/AAAAAAAABDI/jaXYpW9czLk/s400/carro+a+burro.jpg

    Una abraçada!

    Ferran

    ResponElimina
  2. Jo proposo el primer, o sigui el vermellet sempre que hi poseu un tendal ni que sigui fet amb unes faldilles de l'Anna. Per si de cas el Guinot hi va a fer la migdiada o una soneta.

    Petons per tots de l'Avieta

    ResponElimina