dilluns, 27 de desembre del 2010

IMATGES DE TARACO

Dimecres 22 de desembre, vam poder comprovar quina adaptació tenim a l’alçada. Com que l’esport és salut, tot l’equip de professionals de salut del municipi ens vam vestir de curt per participar al tercer campionat de futbol que s’organitzava a Taraco, un bonic poble situat a la vora del llac Titicaca









El torneig reunia equips en categoria masculina i femenina, de tota la xarxa de salut número 9, on pertanyen el municipi de Jesús de Machaca i l’Hospital Corpa de Machaca. Vet aquí l'equip dels nois que va aconseguir un meritori tercer lloc, malgrat no perdre cap partit. D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Irene Mita, Ramiro, Abraham, Carlitos, Rubén, Doctor Who, Doctor Coronel (el responsable de la xarxa 9 de salut), Doctor Quino, Juanito, Ignacio i en Teo. Com podeu veure la polera és molt semblant a la de la selecció espanyola. És per això que l'Abraham només la va lluir durant els deu minuts de glòria. Després va estar púdicament tapat amb el xandall.



L'equip de les noies després de guanyar un únic partit per no presentar-se l'equip rival, va quedar quart. D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Ninfa, Reina, Anna, Dra Who, Dominga, Dèlia, Who júnior, Dra Cyntia i en Guinot.
L'Abraham i l'Anna van fer un molt bon paper i tots dos van aconseguir marcar un gol. De totes maneres va ser més valorat el de l'Anna, ja que el de l'Abraham va ser en pròpia porta.

L'informe mèdic de la prova d'esforç realitzada per l'Abraham és que al cap de deu minuts i després del seu fantàstic gol va demanar el canvi perquè l'alçada es deixava notar molt. Ja no el van deixar jugar en tot el dia i li ha quedat el cuquet de demostrar que durant dos anys va formar part de l'equip de futbol d'Arrels.

Pel que fa a l'Anna, va jugar tres partits (un de quinze minuts, un de trenta i un de deu segons). Les agulletes duraran fins l'any vinent, i si torna a jugar, hauria de seguir estrictament la dieta de la papa i doblar el pes, per poder fer front als tancs contra els quals s'haurà d'enfrontar.


A l'hora de dinar... extraordinària graellada on vam poder degustar la millor carn que hem tastat fins ara a Bolívia. Visca el futbol!! Imagineu-vos: la carn de vaca era tendra!! L'únic inconvenient és que només teniem mitja hora abans de començar el següent partit.














Finalment i en el solemne instant de l'entrega de copes (exageradament grans, brillants i pongos) el Doctor Coronel va convidar l'Anna a formar part de les "autoritats" que les entregaven, i és que hi havia vuit premis a entregar i només set persones per fer-ho. Glups!! Afortunadament un parlament escuet va ser ben rebut perquè els participants es delíen per remullar el fi de festa amb caixes i caixes de cervesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada