dimarts, 11 de gener del 2011

Uns dies més tard...

El pas dels dies ajuda a reposar les vivències. El part del dia 30 ha estat un punt més de coneixement de la realitat on ara som i en la que volem moure'ns i actuar.

El temps asserena i ofereix respostes, obrint noves possibilitats que animen a voler seguir endinsant-te en el món de l'altiplà. Vet aquí, un dels regals que els reis van deixar a l'Anna:


5 de Gener de 2011

Com un regal anticipat de Reis, entro per primera vegada al quiròfan de l’hospital i descobreixo una infinitat de possibilitats i recursos sota la forma d’una màquina d’autoclau i un munt desordenat d’instrumental quirúrgic: legres,dilatadors cervicals, tisores i pinces de tota mena, talles, bates i camps quirúrgics... fins i tot un electrobisturí i un fórceps de Kjelland!!

Se m’obre l’horitzó i una emoció carregada de repte comença a bategar fort. La certesa de que hi ha un munt de recursos que no s’estan usant fa que es desperti una motivació immensa perquè durant aquests dos anys, tard o d’hora el quiròfan funcioni i cobri vida. El repte és molt atractiu i ha estat ben interessant dedicar tots aquests dies a començar a fer un inventari de tot el material, definir les caixes, i començar a engegar el fantàstic bitxet esterilitzador.

A nivell organitzatiu, comença a funcionar l’equip directiu (Dra. Irene, Dra. Cristina, Abraham i Anna, pendents d’incorporar algú que s’encarregui de l’àrea d’infermeria) i les reunions que fem amb la companyia inestimable del Fabio i en Bartolo comencen a donar els seus fruits, a més a més de ser una injecció d’ànim i motivació addicional. Visca!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada